Forever Living Aloe Vera

Jeg forhandler Forever Living, Aloe Vera produkter

Jeg har nogle produkter på hylderne i klinikken, samt du kan handle direkte i Shoppen via min hjemmeside, Zoneterapi-Louise.dk
Her kan du registrerer dig som fordelskunde og få 30 procent på dine favorit produkter, eller også vælge at blive forhandler som jeg selv har valgt, da der er mange fordele herved. Dine vare leveres til din hoveddør inden for få dage.

Der er mulighed for at købe produkter til 3 måneder, og lever produkterne ikke op til dine forventninger, kan du returnerer den tomme emballage og få dine penge retur. Tag kontakt til mig og jeg vil vejlede dig i hvilke produkter der kan være gavnlige for dig.

Når du køber produkter fra Forever Living, kan du være sikker på at købe produkter: der er fri af Mikroplast, let nedbrydelig emballage, produkter IKKE testet på dyr, planten dyrket efter økologiske forhold, produkter fragtes med skib, Forevers Aloe plantager renser pt. luften for mere end 2 mill. tons CO2 pr år.

Ansatte har særlig gode forhold, stort socialt ansvar, humanitær støtte, 90 dages garanti til kunden, god kundeservice.