Rygsmerter

Føler du, at rygsmerterne suger al energi ud af din hverdag?

Det kan overskygge hele ens dag, hvis man vågner med smerter. Og specielt smerter i ryg og lænd, kan ødelægge hele ens dag. Man kan jo næsten ikke bevæge sig, uden man kan føle smerter. De er i hvert fald svære at kompensere for.

Jeg kan hjælpe dig med dine rygsmerter. Du behøver ikke have ondt hver dag!

Uanset om dine smerter sidder højt eller lavt på ryggen, kan jeg hjælpe dig til mindre smerter eller ingen smerter, i et samarbejde med dig.
Vi starter med en kort, indledende samtale, hvor jeg vil spørge ind til hvornår og hvordan du oplever smerterne. Det hjælper både dig og mig med at identificere hvor smerterne kommer fra.

Smerter i ryggen

Når du kommer til behandling vil jeg derfor spørge ind til hvornår de er opstået, hvor de sidder, og hvordan du oplever smerten i ryggen.

Der er også overvejelser omkring kroniske og akutte smerter, tidligere operationer, for eksempel diskusprolaps. Med min baggrund som sygeplejerske, kan jeg hurtigt sætte mig ind i dit eventuelle genoptræningsforløb, som fysioterapi, træning og andre forløb gennem læge og sygehus.

Der er aldrig nogen garanti for en forbedret livskvalitet. Men hvis du lider af smerter, så kan jeg love dig for, at jeg vil gøre mit absolut bedste for at hjælpe dig til en bedre og måske helt smertefri hverdag.

Kontakt mig på tlf. +45 24 60 09 11 eller via mail louisemt@icloud.com for at høre mere. Du kan også booke en tid herunder.